DESPRE NOI

Arval, membru al grupului bnp paribas

arval, fondată în 1989 şi deţinută în totalitate de bnp paribas, este specializată în leasing-ul auto cu servicii incluse. compania oferă clientelei sale alcătuite din profesionişti, companii mici si mijlocii dar si multinationale, soluţii personalizate pentru furnizarea soluţiilor de flotă optime.ne asumăm in egala masura, toate riscurile asociate gestionării flotei auto. arval are peste 5.000 de angajaţi în cele 26 de ţări în care îşi desfăşoară activitatea. până la sfârşitul lui noiembrie 2015, aceasta deţinea o flotă în leasing operational alcătuită din 930.000 de vehicule în întreaga lume, arval devenind astfel nr.1 in europa. arval face parte din cadrul unei alianţe globale cu element-arval global alliance.

faptul că suntem deţinuţi de bnp paribas ne face stabili şi siguri. ne permit să investim în sisteme, structură, produse şi servicii care îi sprijină pe clienţii noştri şi pe şoferii acestora.
banca oferă fundaţii solide pentru afacerea noastră şi acces la finanţare competitivă pentru a ne asigura că rămânem un lider pe piaţa de flote auto. având rădăcini puternice ancorate în istoria economică a europei, bnp paribas s-a poziţionat ca o bancă de top în zona euro şi ca o instituţie bancară internaţională remarcabilă.
este prezentă în 75 de ţări, având peste 185.000 de angajaţi, incluzând 145.000 de angajaţi în europa. este cotată superior în cele două activităţi principale ale sale: retail banking & servicii (care include pieţe interne şi servicii financiare internaţionale ) şi corporate & institutional banking.

Arval remarketing

la sfârşitul perioadei contractuale de leasing, arval îşi vinde vehiculele uzate, în principal, clienţilor profesionişti. încă de la începuturile sale, au fost vândute peste 500 000 de vehicule pe platformă.
arval group urmăreşte să exploateze toate canalele care îi permit distribuirea eficientă a produselor sale căutate pe piaţa de vehicule uzate.
pentru a facilita canalul de vânzări directe de vehicule pentru profesionişti,  grupul arval a instituit o platformă internet folosită în comun de toate entităţile sale europene. această platformă se concentrează pe standardizarea şi transparenţa descrierilor vehiculului, ceea ce îi permite lui arval să pune produsele sale la dispoziţia unui număr mare de comercianţi din toată europa”.

 

arval.jpg